Crystal Aurongon Lämmin Henkäys (Luna)


isä: Crystal Vinksin Vonksin
emä: Crystal Tupsutukka

Kuvia Lunasta
  • Kyynärät: 0/0
  • Lonkat: B/A
  • Selkä: LTV:4, VA:1
  • Polvet: 0/0
  • Silmät: Terveet (4.12.2020)

Pompen, Prcd-PRA, IFT122-PRA ja DM osalta terve polveutumisen perusteella

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Lunaon kiltti ja reipas tyttö. Hän tykkää pitkistä metsäkävelyistä, ruuasta ja uusien temppujen opettelusta. Uutta temppuja harjoitellessa hän kuitenkin ilmoittaa milloin hänen mielestä olisi aika saada nami :)

Luna tykkää ihmisistä, vaikka tietyissä tilanteissa hän niitä välillä vähän asistaa. Luna on vähän temperamenttinen tyyppi ja ilmaisee oman tunnetilan hyvin. Jos joku tekee esim. kotona töitä, niin saattaa työpöydän alta kuulua välillä huokailua, ja vähän pettynyttä murinaa, kun hänen kanssa ei aina ole aikaa leikkiä tai puuhata :)

Vanhenemisen kautta on Luna jostain syystä oppinut vähän suojelemaan hänelle tärkeitä ihmisiä. Varsinkin ensimmäisten juoksujen jälkeen käytöksen huomaa helpommin. Käytös ei kuitenkaan ole vielä ongelma. Kouluttajan avulla tämä koitetaan ratkaista ennen kuin siitä tulee ongelmaa.

Lunalla on harvoin toisten koirien kanssa ongelmia, Juoksun jälkeen oli vähän haasteita. Luna tykkää paimentaa jonkin verran. Luna oli perheen kanssa lapissa vaelluksella ja siellä huomasi että on porojen paimennus verissä. Hirveä hinuk oli päästä niitä paimentamaan.. Lunan kanssa om tarkoitus aloittaa agility, kunhan hyvä alkeiskurssi löytyy. Paimennusta on myös jossain välissä tarkoitus kokeilla, mutta aika näyttää toteutuuko tämä.

Luna on hieno ja kiva kotikoira, joka aina seuraa perässä ja ihmettelee maailman menoa.